Sportlövő-vb

Pongrácz Bianka 14. női skeetben

A 75 lövéses alapversenyben a magyar sportoló 70 korongot talált el, így mindössze kettővel maradt el attól, hogy részt vegyen a szétlövésben a hatfős döntőért.

2014.09.15 18:43MTI

Pongrácz Bianka a 14. helyen végzett a női skeetesek között a Granadában zajló olimpiai kvalifikációs sportlövő világbajnokságon.

A nemzetközi szövetség honlapja szerint a 75 lövéses alapversenyben a magyar sportoló 70 korongot talált el, így mindössze kettővel maradt el attól, hogy részt vegyen a szétlövésben a hatfős döntőért.

Ebben a számban a vb-n három riói kvótát osztanak ki, így Pongrácz Biankának nem sikerült olimpiai részvételét biztosítania. A hétfői volt az utolsó olyan ötkarikás szám a világbajnokságon, amelyben volt magyar lövő.

A magyar csapat egy ötkarikás indulási jogot szerzett Granadában a pisztolyos Tobai-Sike Renáta révén, aki múlt szerdán a sportpisztolyos számban nyert bronzérmével szerzett kvótát.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.