Labdarúgó NB I

Tovább üldözi a Videotont a Ferencváros

A Ferencváros 2-1-re legyőzte a vendég Puskás Akadémiát a labdarúgó OTP Bank Liga hetedik fordulójának vasárnapi zárómérkőzésén, így továbbra is hatpontos hátránnyal üldözi a százszázalékos teljesítménnyel listavezető Videotont.

2014.09.14 20:51MTI
freedigitalphotos.net/tungphoto

A felcsútiak mostani kudarcukkal nyeretlenek maradtak.

OTP Bank Liga, 7. forduló: Ferencváros-Puskás Akadémia 2-1 (2-0)
Groupama Aréna, 7082 néző, v.: Szabó Zs.
gólszerzők: Lauth (23.), Böde (25.), illetve Sallai (79.)
sárga lap: Cukic (83.), illetve Vaszicsku (2.), Lencse (29.), Guaru (52.)

Ferencváros: Dibusz - Dilaver, Mateos, Pavlovic, Bönig - Somália (Ugrai, 78.), Gyömbér, Busai (Nalepa, a szünetben), Kukuruzovic, Lauth (Cukic, 88.) - Böde

Puskás Akadémia: Danilovic - Szélesi, Vaszicsku, Tamás, Gohér (Guaru, 30.) - Szakály D., Polonkai (Papp, 78.), Tóth II. B., Czvitkovics (Sallai, 70.) - Lencse, Tischler

A Ferencváros az első perctől magához ragadta a kezdeményezést, szinte csak az volt a kérdés, hogy mikor szerzi meg a vezetést. A félidő közepén aztán hamar kétszer is betaláltak a hazaiak, így biztos előnnyel vonulhattak az öltözőbe. A folytatásban is a zöld-fehérek irányítottak, de hiába voltak meg a lehetőségeik, nem tudták növelni előnyüket.

A vendégek váratlanul szépítettek bő tíz perccel a vége előtt, ettől a hazaiak megzavarodtak, de a hajrára feltámadó felcsútiaknak végül nem sikerült egyenlíteniük.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.