Hetedikként zártak a magyarok

Vége a strandfocis vb-álmainknak

Hetedikként zárt az olaszországi Jesolóban vasárnap befejeződött európai selejtezőtornán a magyar strandlabdarúgó-válogatott, így nem jutott ki a jövő évi, portugáliai világbajnokságra.

2014.09.14 18:43MTI
freedigitalphotos.net/tungphoto

A magyarok az első csoportkörből a románok és a lengyelek mögött, de az osztrákok előtt, harmadikként jutottak tovább. A második szakaszban a négy kvartettből a csoportgyőztesek jutottak a vb-re, a magyarok a hibátlan Svájc mögött második helyen végeztek, Angliát és Azerbajdzsánt megelőzve.

Az esemény honlapja szerint a vasárnapi helyosztókon Magyarország 15-7-re legyőzte Romániát a hetedik helyért rendezett összecsapáson.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.