140 találattal zárt

Sportlövő-vb: Bognár Richárd tizedik dupla trapban

Az olimpiai hatodik Bognár Richárd a tizedik helyen végzett dupla trapban a granadai olimpiai kvalifikációs sportlövő-világbajnokságon.

2014.09.14 17:45MTI

A vb honlapja szerint a magyar lövő a 150 korongos alapversenyt tíz hibával, 140 találattal zárta, s mindössze két koronggal maradt le a hatos döntőről. Ebben a számban a vb-n két riói indulási jogot osztanak ki.

A szám másik magyar érdekeltje, Gerebics Roland 129 korongos eredménnyel végzett, ami a 44. helyhez volt elég a 61 dupla trapost felvonultató mezőnyben. Granadában már csak egyetlen olyan olimpiai számot rendeznek, amelyben lesz magyar lövő: hétfőn a női skeetesek lépnek lőállásba, köztük Pongrátz Bianka.

Eredmények (olimpiai számok):
férfi gyorstüzelő pisztoly, világbajnok:
Kim Dzsun Hong (Koreai Köztársaság) 33 pont
2. Oliver Geis (Németország) 30
3. Li Jüe-hong (Kína) 28
férfi dupla trap, világbajnok:
Joshua Richmond (Egyesült Államok)
2. Antonio Barilla (Olaszország)
3. Steven Scott (Nagy-Britannia) ...
10. Bognár Richárd 140 korong (az alapversenyben) ...
44. Gerebics Roland 129 (az alapversenyben)
az aranyéremért:
Richmond-Barilla 30-29

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.