Vízilabda

Női póló: a Szentes Euroliga-selejtezőt rendez

Két magyar csapat indul a női vízilabdázók legrangosabb sorozatában, az Euroligában, s amint az a pénteki római sorsoláson kiderült: az UVSE-Central Lille-be utazik, a hazai bajnok Szentes pedig házigazdája lesz az egyik selejtezőcsoport küzdelmeinek.

2014.09.12 19:44MTI

A honi sportági szövetség honlapjának beszámolója szerint az UVSE-Central a házigazda franciák mellett a címvédő spanyol Sabadell-jel, továbbá az orosz Uralocskával és a szerb Crvena zvezdával került egy csoportba. A Szentes ötösében pedig két orosz, a Kirisi és az Izmajlov, a spanyol Mataro és a svájci Kreuzlingen kapott még helyet.

A selejtező tornákat január 15. és 18. között bonyolítják le, a négy csoportból az első kettő jut be a negyeddöntőbe, a többiek a LEN Kupáért csatáznak tovább.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.