Quebec City-i tenisztorna

Babos búcsúzott a nyolcaddöntőben

Babos párosban, a francia Kristina Mladenoviccal az oldalán vív negyeddöntőt, az elsőként rangsorolt kettős ellenfele néhány óra múlva a Naomi Broady, Irina Falconi brit, amerikai duó lesz.

2014.09.11 21:17MTI
Fotó: freedigitalphotos.net/1shots

A nyolcadik helyen kiemelt Babos Tímea búcsúzott a nyolcaddöntőben a kanadai Quebec Cityben zajló, 250 ezer dollár összdíjazású női keménypályás tenisztornán, miután csütörtökön két játszmában kikapott a horvát Mirjana Lucic-Baronitól.

A verseny honlapja szerint a világranglista 109. helyén álló, 21 éves magyar játékos 5:2-es vezetésről elbukta az első szettet 32 esztendős és nemrég a US Openen nyolcaddöntős riválisa ellen. A folytatásban a horvát játékos pillanatok alatt elhúzott és nem is adta ki a kezéből a győzelmet.

A mérkőzés 1 óra 22 percig tartott. Babos párosban, a francia Kristina Mladenoviccal az oldalán vív negyeddöntőt, az elsőként rangsorolt kettős ellenfele néhány óra múlva a Naomi Broady, Irina Falconi brit, amerikai duó lesz.

Eredmény: női egyes, nyolcaddöntő: Lucic-Baroni (horvát) - Babos Tímea (8.) 7:6 (7-3), 6:2

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.