Legyőzője nem jutott döntőbe

Birkózó-vb: Sastin befejezte

A 60 kilogrammos Sastin Marianna kiesett a taskenti birkózó-világbajnokság szerdai versenynapján, miután első fordulós legyőzője, a kanadai Michelle Fazzari nem jutott döntőbe.

2014.09.10 09:44MTI

A tavaly 59 kilogrammban világbajnok Sastin csak akkor folytathatta volna a vigaszágon, ha az idei pánamerikai bajnok Fazzari bekerül a fináléba.

Ám - ahogy a magyar szövetség a honlapján jelezte - már a következő összecsapásán alulmaradt az olimpiai, világ- és Eb-bronzérmes azeri Julija Ratkeviccsel szemben.

Szerdán Sastin volt az egyetlen magyar induló a vb-n, csütörtökön Barka Emese (58 kg) és Németh Zsanett (75 kg) lesz érdekelt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.