Tenisz

US Open: Bondár győzött, Bíró búcsúzott a junioroknál

Bondár Anna továbbjutott, Bíró André viszont kiesett kedden a juniorok versenyében a New Yorkban zajló amerikai nyílt teniszbajnokságon.

2014.09.03 08:46MTI
freedigitalphotos.net/dan

A magyar szövetség honlapja szerint a nankingi ifjúsági olimpiáról érkezett játékosok közül Bondár a 32 között 6:3, 3:6, 7:5-re legyőzte a hazai közönség előtt szereplő Michaela Gordont. Bíró számára viszont a második forduló jelentette a végállomást a US Openen, mivel 4:6, 6:4, 6:2-re kikapott a kilencedik helyen kiemelt brazil Marcelo Zormanntól.

Gálfi Dalma magyar idő szerint este csap össze a második körben a hatodik helyen kiemelt svájci Jil Belen Teichmann-nal.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.