Válogatott álom

Dzsudzsák: jogos elvárás, hogy kijussunk az Eb-re... most vagy soha!

Dzsudzsák Balázs szerint jogos elvárás, hogy a 2016-os, megemelt létszámú, 24 csapatos Európa-bajnokságra kijusson a magyar labdarúgó-válogatott, amely vasárnap Észak-Írország ellen kezdi meg a selejtezősorozatot.

2014.09.01 18:18MTI

"Most ez megint nagy szó lesz, de most vagy soha. Ebben a létszámban igenis ott kell lennie a magyar futballnak" - jelentette ki a Dinamo Moszkva szélsője, aki azzal viszont nem kívánt foglalkozni, hogy hány pontra lenne szükség az első két, biztos részvételt jelentő helyhez, illetve a pótselejtezőt érő harmadik pozícióhoz. Hozzátette, most kizárólag az a fontos, hogy az első meccsen nyerjenek.

Pintér Attila szövetségi kapitány kifejtette, amíg ő a szakvezető, addig minden meccsen a győzelem célja a nemzeti együttesnek, így most is az.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.