Durva pályák

Tényleg brutál volt a Brutálfutás

Hatalmas érdeklődés mellett rajtolt el a Brutálfutás Budapest 1.0 versenye. A rengeteg nevező miatt több futamot kellett indítania a szervezőknek.

2014.08.30 17:48MTI/ma.hu
Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

"Életed legkeményebb 4,5 kilométerét" ígérték a szervezők, ezenkívül "...a csúszdán felfutni, az ugrógödörben laposkúszni, a PET-palackok árkán átevickélni, és akármit látsz magad előtt, ami akadály, azon átjutni, legyen az roncs autó, busz, sárkonténer, füstalagút… No, és akkor nem beszéltünk az autógumikról, amik normál esetben az autó haladását biztosítják. Most meg a tiédet fogják bonyolítani. És effélék."

A közösségi oldalra kiposztolt és a hivatalos fotók is bizonyítják: nem volt piskóta.

Eredmények itt.

Habfürdő is volt, bár nem a szokásos gyertyafényes kivitelben.

Fotó: futanet.hu

A vizes csúszdánál is jókedvűen vették az akadályokat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.