Atlétikai Szuper Liga-döntő

Baji és Kővágó is biztosan nyert gátfutásban

Az Európa-bajnoki negyedik Baji Balázs magabiztos futással megnyerte a férfi 110 méteres gátfutást az első Atlétikai Magyar Szuper Liga döntőjének nyitónapján Debrecenben.

2014.08.29 22:45MTI
Forrás: Wikipedia

Az augusztus elején rendezett kontinensviadalon a dobogóról csak ezredekkel lemaradt vágtázó 13.73 másodperces idővel nyerte a futamot.

Szintén magabiztos versenyzéssel nyert Kővágó Zoltán diszkoszvetésben. Az eltiltása után júliusban visszatért dobónak az Eb nem sikerült jól, ám Debrecenben ismét jó formában versenyzett, s 64,41 méterrel győzött.

A kontinenstornán 800 méteren elődöntős, hazai közönség előtt szereplő Kazi Tamás 1500 méteren győzött.

A nőknél Kaptur Éva nyújtott kiemelkedőt, miután 100 méteren (11.88 másodperc) és 400 méteren (55.02 másodperc) is elsőként ért célba.

A Szuper Ligával az volt a szövetség célja, hogy több legyen a versenyezési lehetőség. A pénzdíjas sorozat első szakaszában - februártól augusztusig - húsz pontszerző versenyen vettek részt az atléták, s a legjobb nyolc helyezett indulhat a döntő 19-19 férfi és női számában a kétnapos viadalon.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.