Cselgáncs-vb

Tóth Krisztián már negyeddöntős!

Az elefántcsontparti Kinapeya Romeo Kone elleni ippongyőzelem után a 16 között a szerb Aleksandar Kukoljjal találkozott, aki ezüstérmes lett a tavalyi Hungária Kupán.

2014.08.29 10:07MTI

A 90 kilogrammos Tóth Krisztián második győzelmével bejutott a negyeddöntőbe a Cseljabinszkban zajló, olimpiai kvalifikációs cselgáncs-világbajnokság pénteki versenynapján.

A vb honlapja szerint a KSI versenyzője az elefántcsontparti Kinapeya Romeo Kone elleni ippongyőzelem után a 16 között a szerb Aleksandar Kukoljjal találkozott, aki ezüstérmes lett a tavalyi Hungária Kupán. A tavalyi vb-n a legjobb magyarként ötödik Tóth többször is veszélyesen indított, majd 35 másodperccel a mérkőzésidő letelte előtt remek válldobással vetett véget a küzdelemnek, 4-2-re javítva a Kukolj elleni különmérlegét.

Tóth következő ellenfele a súlycsoport egyik legnagyobb alakja, a kétszeres Európa-bajnok, tavaly pedig vb-ezüstérmes grúz Varlam Liparteliani lesz.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.