US Open

Babosék legalább egy szettre jók voltak a Williamsek ellen

Az egyesben is a nyitókörben búcsúzott Babos vegyespárosban lép még pályára Eric Butorac oldalán a US Openen.

2014.08.29 08:48MTI

Babos Tímea oldalán a francia Kristina Mladenoviccsal három szettben kikapott a 13-szoros Grand Slam-tornagyőztes Serena és Venus Williamstől csütörtökön az amerikai nyílt teniszbajnokság női párosának első fordulójában.

A 21 éves magyar játékos honlapja szerint a csata 2 óra 35 percig tartott. A második szettet a wimbledoni döntős páros sorozatban öt labdamenetet hozva nyerte meg a rövidítésben a háromszoros olimpiai bajnok amerikai duó ellen.

Az egyesben is a nyitókörben búcsúzott Babos vegyespárosban lép még pályára Eric Butorac oldalán a US Openen. A Roland Garroson elődöntős magyar-amerikai duó ellenfele a US Openen tavaly döntős Abigail Spears, Santiago Gonzalez amerikai, mexikói kettős lesz.

Eredmény:

női páros, 1. forduló (a 32 közé jutásért):
Serena Williams, Venus Williams (amerikai)-Babos Tímea, Kristina Mladenovic (magyar, francia, 7.) 7:6 (7-0), 6:7 (4-7), 6:1

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.