Siker és csalódás

Cselgáncs-vb: Csoknyai menetel, Krizsán kiesett

Csoknyai László két győzelemmel nyolcaddöntős, a szintén 81 kilogrammos Krizsán Szabolcs viszont egy vereséggel kiesett a Cseljabinszkban zajló, olimpiai kvalifikációs cselgáncs-világbajnokság csütörtöki versenynapján.

2014.08.28 08:48MTI
freedigitalphotos.net/dan

A vb honlapja szerint a 26 éves Csoknyai első meccsén intésekkel verte az amerikai Travis Stevenst, majd nem sokkal később a kazah Rinat Ibragimovval találkozott.

A magyar dzsúdós vazaarival került előnybe, majd riválisa jukót érően vitte őt földre. A küzdelem 17 másodperccel a rendes mérkőzésidő vége előtt fejeződött be, amikor a paksi versenyző egy földharc során leszorította a kazahot.

Csoknyai a 16 között a líbiai Nacif Eliasszal csap össze. Kevesebb szerencsével járt súlycsoporttársa, Krizsán Szabolcs, aki jukóval kikapott az olasz Antonio Cianótól, és befejezte szereplését a Traktor Arénában.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.