Evezős vb

Matyasovszki Dániel középdöntős

Matyasovszki Dániel remek versenyzéssel bejutott a középdöntőbe, azaz a legjobb 12 közé az evezősök amszterdami világbajnokságán.

2014.08.27 20:45MTI
freedigitalphotos hinnamsaisuy

A könnyűsúlyú egypárban a magyar versenyző harmadik lett szerdai negyeddöntőjében, így éppen kiharcolta a továbbjutást. Matyasovszki legközelebb csütörtökön száll vízre, akkor már a fináléba kerülés lesz a tét.

A többi negyeddöntős, illetve reményfutamos magyar egység nem járt sikerrel: a kétpárevezősök között induló Pétervári-Molnár Bendegúz, Papp Gergely páros negyedikként, a Csepregi Gábor, Galambos Péter könnyűsúlyú kétpárevezős duó ötödikként, a normálsúlyú egypárban versenyző Gyimes Krisztina pedig hatodikként ért célba, ezek a hajók a folytatásban a 13-24. helyért küzdhetnek majd.

Az ötödik magyar egység, a Simon Béla, Juhász Adrián kormányos nélküli kettes ugyancsak az alsóági középdöntőben folytatja szereplését, s csütörtökön versenyez legközelebb.í

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.