Leier-cégcsoport

Újabb mezszponzor az Audi ETO KC-nél

A partnerség keretében győri csapat lép együttműködésre egy győri céggel.

2014.08.27 17:23MTI
Audi ETO KC

Az építőiparban tevékenykedő Leier-cégcsoport lett az Audi ETO KC női kézilabdacsapatának újabb mezszponzora; az erről szóló, egyéves megállapodást szerdán, Győrött írták alá.

Kelecsényi Ernő klubelnök az eseményen üzleti titoknak nevezte az osztrák tulajdonú, a térség számos államában jelen lévő társaságtól kapott támogatás összegét, az MTI kérdésére több tízmillió forintos nagyságrendről beszélt.

Mint elmondta, Európa egyik vezető kézilabda-egyesületeként mindig úgy jutottak újabb lehetőségekhez, hogy a meglévők mellé további utakat kerestek; a most induló partnerségben is azt keresik majd, miként lehet azt elmélyíteni és időben is kiterjeszteni.

Hangsúlyozta: a partnerség keretében győri csapat lép együttműködésre egy győri céggel.

A Leier-cégcsoportot képviselő Márton László azt emelte ki: társaságuk ugyanazokat az értékeket - a hitet, a profizmust, a kitartást és a folytonos megújulást - tekinti fejlődése alapjának, amelyeket a sportegyesület. Hozzátette: az együttműködés sikere esetén készek annak kereteit tágítani.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.