Jégkorong

Erős riválisokkal csapnak össze a Jegesmedvék

A lengyel bajnok Sanokkal és az osztrák EBEL-ben szereplő Olimpija Ljubljanával csap össze a Miskolci Jegesmedvék jégkorongcsapata a csütörtökön kezdődő Miskolc Autó Kupa felkészülési tornán.

2014.08.27 12:01MTI

Az esemény szerdai sajtótájékoztatóján Egri istván klubelnök aról beszélt, hogy korábban nem volt ilyen erősségű torna a városban. Majoross Gergely vezetőedző ehhez kapcsolódva jelezte, hogy remekül segíti a felkészülést az, hogy két ilyen szintű együttessel tudnak megmérkőzni.

Szerinte a lengyel bajnok és az EBEL-ben edződő szlovén együttes ellen sem lehet kiengedni meccs közben, mert a hibákat azonnal megbüntetik. A tréner hangsúlyozta, hogy a torna is segíti azt a célt, hogy a csapat készen álljon a MOL Liga szeptember 19-i rajtjára.

A hármas viadalra a napijegyek ezer, a háromnapos bérletek pedig 2500 forintos áron kaphatók. Egri István a sajtóeseményen a 2014/2015-ös szezonra is kitért, elmondta, hogy eddig több mint négyszáz bérlet talált gazdára, azaz az ülőhelyek egyharmada már foglalt, de reményét fejezte ki, hogy ez a szám a bajnoki rajtig emelkedni fog.

A klubelnök szerint az augusztus vége, mint időpont még nem igazán „hokiszezon”, de mint mondta, bízik abban, ennek ellenére sok néző látogat majd ki a mérkőzésekre.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.