Ígéretes kezdés

Cselgáncs-vb: Ungvári és Karakas is győzelemmel nyitott

A 73 kilogrammos Ungvári Miklós és az 57 kg-os súlycsoportban érdekelt Karakas Hedvig is győzött első mérkőzésén a Cseljabinszkban zajló, olimpiai kvalifikációs cselgáncs-világbajnokság szerdai versenynapján.

2014.08.27 09:10MTI

A vb honlapja szerint az olimpiai ezüstérmes, háromszoros vb-harmadik Ungvári ipponnal verte a portugál Jorge Fernandest, és a 32 között a kanadai Alexis Morin-Martel vár rá. A 33 éves magyar dzsúdós súlycsoportjában indultak a legtöbben, 68-an.

A szintén vb-bronzérmes Karakas első meccsén a türkmén Rusana Nurjovovával került szembe, és a mérkőzés derekán előbb leszorította riválisát, majd karfeszítéssel nyert. Következő ellenfele a nyolcaddöntőben a mongol Sumiya Dorjsuren lesz.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.