Szereti a focit

Hargitai János a PMFC-Matias új elnöke

Hargitai János baranyai kereszténydemokrata országgyűlési képviselőt választotta a PMFC-Matias labdarúgóklub elnökének az egyesület közgyűlése kedden.

2014.08.26 15:00MTI
freedigitalphotos.net/tungphoto

Az idei parlamenti választások előtt a Baranya Megyei Kormányhivatal vezetőjeként dolgozó politikus a klub honlapján megjelent hírrel kapcsolatban az MTI megkeresésére elmondta: az egyesület tulajdonosát, Matyi Dezsőt váltotta a poszton, megbízatása öt évre szól.

"Szeretem a labdarúgást és már korábban felvetődött, hogy a pécsi klubot ne csak szurkolójaként, hanem vezető tisztségviselőjeként is segítsem" - jegyezte meg Hargitai János.

Hangsúlyozta: azért vállalta el az elnöki teendőket, mert bízik abban, hogy kapcsolatrendszerének köszönhetően olyan anyagi és szakmai támogatást kaphat az egyesület, amelynek eredményeként hosszú távon és sikeresen szerepelhet a hazai élvonalban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.