Búcsúztak a versenytől

Cselgáncs-vb - Zámbori és Maros is kikapott

A 66 kilogrammos Zámbori Bence, valamint az 52 kg-os súlycsoportban érdekelt Maros Barbara is kikapott első mérkőzésén, ezzel búcsúzott a Cseljabinszkban zajló, olimpiai kvalifikációs cselgáncs-világbajnokság keddi versenynapján.

2014.08.26 09:10MTI
Fotó: Facebook/Bence Zámbori

A vb honlapja szerint Zámbori azzal a Takaicsi Kengóval találkozott, aki júniusban megnyerte a Papp László Arénában rendezett Budapest Grand Prix-t: a japán versenyző ipponnal győzött.

Maros a nyitófordulóban Tsolmon Adiyasambuuval került szembe, pontot érő akciót egyikük sem tudott bemutatni, intésekkel pedig a mongol dzsúdós nyert.

Kedden több magyar nem lép tatamira Cseljabinszkban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.