Lesz még jobb is

Evezős vb: visszafogott magyar kezdés Amszterdamban

Az öt egység közül négy szállt vízre az első napon, a kétpárevezősök között induló Pétervári-Molnár Bendegúz, Papp Gergely duó hétfőn mutatkozik be.

2014.08.24 18:53MTI

A nemzetközi szövetség honlapja alapján a könnyűsúlyú egypárban érdekelt Matyasovszki Dániel harmadik lett első pályáján, így ő szerdán a negyeddöntőben folytathatja.

A másik három magyar hajó egyformán a reményfutamba jutott: a Simon Béla, Juhász Adrián kormányos nélküli kettes negyedikként, a Csepregi Gábor, Galambos Péter könnyűsúlyú kétpárevezős duó és a normálsúlyú egypárban versenyző Gyimes Krisztina pedig egyformán ötödikként ért célba előfutamában. Utóbbi egységek hétfőn, illetve kedden szállnak ismét vízre.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.