Férfi vízilabda vk

A szerbekkel már nem bírtak a döntőben a magyar vízipólósok

"Nehéz most bármit mondani... A 7-7-tel nem volt bajom, az ötméterespárbajról azt gondoltam, hogy nem fogunk tudni kikapni, de sajnos nem így alakult".

2014.08.24 13:48MTI
Forrás: vlv.hu

A magyar férfi vízilabda-válogatott ötméteresekkel kikapott a fináléban a szerbektől az Almatiban rendezett világkupán.

Benedek Tibor világbajnoki címvédő csapata vasárnap 7-7-tel zárta a rendes játékidőt, majd a szétlövést az ellenfél nyerte 4-2-re.

"Nehéz most bármit mondani... A 7-7-tel nem volt bajom, az ötméterespárbajról azt gondoltam, hogy nem fogunk tudni kikapni, de sajnos nem így alakult" - nyilatkozta a szövetségi kapitány.

A két csapat nyáron a budapesti Európa-bajnokságon kétszer is találkozott egymással: a csoportkörben Magyarország, a fináléban Szerbia nyert simán.

Eredmény (a magyar szövetség honlapja alapján):
Szerbia-Magyarország 11-9 (1-2, 3-3, 1-1, 2-1, 4-2) - ötméteresekkel
gólszerzők: Obradovic 2, Mandic, Ubovic, Rasovic, Vasic, Subotic, illetve Erdélyi 3, Bátori, Hárai, Hosnyánszky, Decker Ádám

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.