Kameruni csatár

Fejbe dobták - 24 évesen, mérkőzés közben halt meg Ebossé

A vendégek egyetlen gólját pont a később elhunyt kameruni lőtte; Ebossét az első osztályú meccs végén találták el.

2014.08.24 09:57ma.hu
Forrás: youtube.com

Fejen találta egy, a nézők által bedobott tárgy az algériai bajnokságban a kameruni Albert Ebossét szombaton, aki belehalt sérüléseibe - írja az Index. Az eset a USM Alger-JS Kabilia mérkőzésen történt, ahol a Kabilia, Ebossé csapata 2-1-re kapott ki, a vendégek egyetlen gólját pont a később elhunyt kameruni lőtte. Ebossét az első osztályú meccs végén találták el.

A Kabilia közleménye szerint a Belügyminisztérium vizsgálatot rendelt el az eset körülményeinek kiderítésére, míg a hazai USM Alger rövid üzenetben nyilvánította részvétét a játékos családjának és csapatának.

Ebossé korábban a Coton Sport, az Inisport Bafang és a Duala AC csapataiban játszott Kamerunban, majd a malajziai Perak FA érintésével került Algériába. 24 éves volt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.