Labdarúgó NB I

Kispesten sem szakadt meg a Puskás Akadémia nyeretlensége

A Budapest Honvéd hazai környezetben 1-0-ra nyert a Puskás Akadémia ellen a labdarúgó OTP Bank Liga ötödik fordulójának pénteki nyitómérkőzésén.

2014.08.23 08:25MTI
MTI Fotó: Illyés Tibor

A kispestiek második sikerüket aratták az idényben, a felcsútiak pedig továbbra is nyeretlenek.

OTP Bank Liga, 5. forduló:
Budapest Honvéd-Puskás Akadémia 1-0 (0-0)
-----------------------------------------
Bozsik Stadion, 1300 néző, v.: Bognár

gólszerző: Alcibiade (85.)
sárga lap: Marku (50.), illetve Kelic (52.), Szakály D. (78.)

Budapest Honvéd:
----------------
Kemenes - Ikenne-King, Ignjatovic, Alcibiade, Marku - Nagy G. (Godoy, 75.), Portilla, Hidi - K. Traoré (Prosser, 57.), Youla, Holender (Vécsei, 68.)

Puskás Akadémia:
----------------
Danilovic - Szélesi, Kelic, Tamás, Spandler - Tóth L. (Denkovic, 55.), Polonkai (Tischler, 84.), Szakály D., Tóth II. B., Harsányi (Lorentz, 87.) - Lencse

Az első negyvenöt percben a hazaiak jártak közelebb a gólszerzéshez, a piros-feketék két alkalommal is a kapufát találták el.

A fordulást követően kevesebb helyzet alakult ki, noha mindkét csapat a győzelemre játszott. Végül Raffaele Alcibiade hajrában szerzett góljával a Honvéd otthon tartotta a három pontot.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.