Úszó Eb

Cseh "szétúszásra" kényszerül a 100 méter pillangó döntőjéért

Cseh László holtversenyben a nyolcadik időt érte el a 100 méter pillangó elődöntőjében, így a péntek esti program végén különversenyt vív a fináléba kerülésért a francia Mehdy Metellával.

2014.08.22 20:05MTI
Forrás: Wikipedia

A szám másik magyar résztvevője, Pulai Bence az első futamban utolsó, nyolcadik lett 52.66 másodperccel, így hiába javított 12 századot délelőtti idején, esélye sem volt a döntőbe jutásra. Összesítésben a 15. lett.

A német fővárosban 200 méter vegyesen aranyérmes Cseh a második elődöntőben Metellával egyszerre ért célba 52.20 másodperc alatt, amely hat századdal gyengébb, mint amit a magyar úszó elért az előfutamban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.