Gádorfalvi Áron előtt

Nikl András nyerte az országos szörfbajnokságot

Nikl a 11 futam alapján jobb utolsó eredményével előzte meg Gádorfalvit, akinek ezzel több mint tízéves győzelmi sorozata szakadt meg.

2014.08.22 10:08MTI

Nikl András nyerte az országos szörfbajnokságot az ötkarikás játékokon szereplő RSX osztályban a hatodik olimpiájára készülő Gádorfalvi Áron előtt.

Nikl a 11 futam alapján jobb utolsó eredményével előzte meg Gádorfalvit, akinek ezzel több mint tízéves győzelmi sorozata szakadt meg.

A Magyar Szörf Szövetség tájékoztatása szerint az ob-t ezúttal nem több helyszínen, több fordulóban rendezték meg, mint az elmúlt években, hanem a világversenyek lebonyolításához alkalmazkodva hat nap alatt Balatonkenesén.

A nyílt bajnokságon több mint negyvenen álltak rajthoz négy osztályban.

A nőknél Cholnoky Sára nyert, az U17-esek között pedig a 13 éves Geiger Richárd győzött.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.