US Open

Csodák nincsenek egyelőre: Fucsovics búcsúzott a selejtező második fordulójában

Fucsovicsnak ezen kívül még egy mérkőzést kellett volna megnyernie ahhoz, hogy pályafutása során először felkerüljön GS-viadalon a 128-as főtáblára.

2014.08.22 08:31MTI

Fucsovics Márton három szettben vereséget szenvedett a moldovai Radu Albottól az év utolsó Grand Slam-tornája, a US Open selejtezőjének második fordulójában csütörtökön.

A világranglistán 152. helyen álló magyar teniszező a viadal honlapja szerint az első játszmában viszonylag szoros csatában maradt alul riválisával szemben, a második szettet sikerült hoznia, a harmadikban azonban játékot sem tudott nyerni. A világranglistán 205. Albot 1 óra 50 perc alatt győzött.

Fucsovicsnak ezen kívül még egy mérkőzést kellett volna megnyernie ahhoz, hogy pályafutása során először felkerüljön GS-viadalon a 128-as főtáblára.

Eredmény:

selejtező, 2. forduló:
Albot (moldovai)-Fucsovics (31.) 6:4, 3:6, 6:0

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.