Készülnek a magyarok

Nemzetközi csörgőlabdatorna Egerben

Nemzetközi csörgőlabdatornát rendeznek szombaton és vasárnap Egerben, a viadal fontos állomás lesz a szeptember 24-28. közötti, hazai rendezésű B csoportos Európa-bajnokságra készülő magyar női és férfi válogatott számára.

2014.08.21 11:25MTI
freedigitalphotos.net/khunaspix

A Magyar Paralimpiai Bizottság tájékoztatása szerint a hevesi megyeszékhelyen két helyszínen, a Kemény Ferenc Sportcsarnokban és a Hotel Eger&Parkban rendezik a mérkőzéseket.

A férfiak tornáján öt együttes, Magyarország A, Magyarország B, a Koreai Köztársaság, Koszovó és Oroszország, míg a nőknél három csapat, Magyarország, a Koreai Köztársaság és Oroszország méri össze tudását. A körmérkőzéses torna összes meccsére ingyenes a belépés.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.