Labdarúgó NB I

Szombathelyen is nyeretlen maradt a Pécs

A kapuk csak elvétve forogtak veszélyben, ellenben hat sárga lapot mutatott fel a játékvezető szabálytalanságok és reklamálások miatt.

2014.08.18 07:50MTI

A Pécs 1-1-es döntetlent ért el a Szombathelyi Haladás vendégeként a labdarúgó OTP Bank Liga negyedik fordulójának második vasárnapi mérkőzésén, így továbbra is nyeretlen.

OTP Bank Liga, 4. forduló:
Szombathelyi Haladás - PMFC-Matias 1-1 (0-0)
Szombathely, 2500 néző, v.: Vad II.

gólszerzők: Halmosi (63.), illetve Heffler N. (76.)

sárga lap: Dvorschák (23.), Halmosi (25.), Schimmer (75.), Iszlai (79.), illetve Romic (21.), Horváth A. (27.), Balogh B. (40.), Heffler N. (44.), Nagy J. (90.)

Szombathelyi Haladás:
Rózsa - Jagodics (Városi, a szünetben), Dvorschák, Devecseri, Katona M. - Medgyes (Schimmer, a szünetben), Jancsó, Nagy O., Szakály A. (Iszlai, 67.), Halmosi - Gaál

PMFC-Matias:
Gőcze - Nagy J., Balogh B., Romic, Mohl (Kővári, a szünetben) - Horváth A., Márkvárt, Szatmári L., Uzoma, Heffler N. (Rácz, 77.) - Pölöskey (Frőhlich, 67.)

Az első félidőben jó futball helyett kemény belépőket láthatott a közönség, a kapuk csak elvétve forogtak veszélyben, ellenben hat sárga lapot mutatott fel a játékvezető szabálytalanságok és reklamálások miatt.

A folytatásban már nagyobb szerepet kapott a futball, egyre több ígéretes akciót vezetett mindkét csapat. A vezetést a Haladás szerezte meg egy szabadrúgást követően Halmosi révén. Ettől kezdve a Pécs átvette az irányítást és a nyomás helyzetekben is megnyilvánult, sőt, kisvártatva az egyenlítés is megszületett. Ezt követően is lendületben maradt a mecsekaljai gárda, a hajrában több lehetősége is volt, hogy megszerezze a győzelmet, de ezeket elszalasztotta, így be kellett érnie egy ponttal.

Kapcsolódó írások:

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.