Az új arénában

Megnyílt a Fradi relikviaboltja, bemutatták az új idegenbeli mezt

Ünnepélyes keretek között megnyitották a Ferencváros új stadionjában, a Groupama Arénában található szurkolói boltot, egyúttal bemutatták a labdarúgócsapat idegenbeli mezét.

2014.08.06 14:16MTI
Fotó: Facebook/Ferencvárosi Torna Club - a hivatalos oldal

A szerdai eseményen Gyömbér Gábor csapatkapitány mellett Böde Dániel, Gera Zoltán, a brazil Somália, a spanyol David Mateos, illetve az új szerzemény, a német Benjamin Lauth mutatta be az új, 2016-ig használatos második számú mezt. A trikó alapszíne fehér, a klub jellegzetes zöld színe pedig - a címer mellett - a nyaknál és az ujjszegélynél jelenik meg.

A szurkolói boltról Orosz Pál, az FTC Zrt. vezérigazgatója elmondta, a közép-kelet Európában egyedülálló üzletben a nagy nyugati csapatokhoz hasonlóan rengeteg, a klubhoz kapcsolódó relikviát lehet beszerezni, e mellett az együttest támogató Nike sportszergyártó cég termékeit is meg lehet vásárolni.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.