Máshol gömbölyű

Gyermeket vár Katrine Lunde

A Bajnokok Ligája-győztes és magyar bajnok Győri Audi ETO KC női kézilabdacsapatának norvég kapusa mostantól sem klubjában, sem hazája válogatottjában nem lép pályára.

2014.08.04 14:18MTI

"Katrine Lunde a hétvégi mérkőzést követően tájékoztatta a csapatot állapotáról - idézte a klub hétfői közleménye Kelecsényi Ernőt, a Győri Audi ETO KC elnökét, aki hozzátette: - Természetesen mindannyian nagyon örültünk, és jó egészséget kívánunk neki és születendő gyermekének!"

Az egyesület vezetője hangsúlyozta, szülése után természetesen visszavárják a kapust, a helyére pedig igyekeznek "a csapat számára a legjobb opciót megtalálni".

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.