Súlyos csapás...

Diósgyőr: viszlát, Európa!

A Diósgyőr 5-1-es vereséget szenvedett a vendég orosz Krasznodar együttesétől a labdarúgó Európa Liga-selejtező harmadik fordulójának csütörtöki első mérkőzésén, a debreceni Nagyerdei Stadionban.

2014.07.31 22:27MTI
Fotó: MTI, Czeglédi Zsolt

Az első félidőben egyértelmű fölényben futballozott az orosz csapat, és a félidő közepén meg is szerezte a vezetést. A Diósgyőr főként kontrákkal próbálkozott, de komoly helyzetet nem tudott kidolgozni, ezzel szemben a vendégek növelték előnyüket.

A szünetben Szivics Tomiszláv kettőt is cserélt, aminek szinte azonnal meg is lett az eredménye: a frissen pályára küldött Bognár gyönyörűen emelt Bacsához, aki kapásból tüzelt a hálóba. A Nagyerdei Stadion közönsége ugyanakkor nem örülhetett sokáig, két perccel később ugyanis Pereyra óriási gólt lőtt a bal felsőbe, visszaállítva ezzel a kétgólos különbséget.

A folytatásban az oroszok növelhették volna előnyüket, de számos gólhelyzetet elpuskáztak, köztük a legnagyobbat Bisztrov, akinek Antal kapus hatalmas hibája után - igaz, a magyar hálóőrnek kifordult a bokája az esetnél - csak az üres kapuba kellett volna passzolnia, de célt tévesztett. A Krasznodar a hajrában sem állt le, Bisztrov pedig kiharcolt egy büntetőt, amelyet a brazil Joaozinho értékesített, majd az utolsó pillanatokban Bisztrov is betalált, beállítva ezzel a végeredményt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.