UEFA-büntetés

Szurkolók nélkül minek? - most debreceni szektorbezárás...

Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) szektorbezárással büntette a Bajnokok Ligája selejtezőjében szereplő Debrecent a csapat szurkolóinak rasszista megnyilvánulásai miatt.

2014.07.31 21:10MTI
Fotó: ma.hu

A hajdúsági klub honlapjának csütörtöki beszámolója szerint a drukkerek részéről még az északír Cliftonville elleni összecsapáson hangoztak el a rigmusok, és nem engedélyezett drapériákat is kifeszítettek.

Az UEFA döntésének értelmében a következő európai kupamérkőzésen, amelyet a Nagyerdei Stadionban rendeznek, az egyik kapu mögötti teljes B szektort be kell majd zárni. A Debrecen kedden hazai pályán 1-0-ra legyőzte a fehérorosz BATE Boriszovot, a visszavágóra jövő kedden kerül sor.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.