Összességében

Vb-2014 - Hazard szerint jogosak az őt ért kritikák

Eden Hazard, a brazíliai világbajnokságon a negyeddöntőben az argentinoktól vereséget szenvedő belga labdarúgó-válogatott irányítója szerint jogosak a teljesítményével kapcsolatos kritikák.

2014.07.30 16:42MTI
Fotó: Facebook/Eden Hazard

"Csapatként lehettünk volna jobbak, de a későbbi ezüstérmessel szemben búcsúztunk, és ott voltunk a legjobb nyolc között, ami összességében azért nem rossz" - nyilatkozta a Chelsea középpályása. Saját szereplésével kapcsolatban viszont egyáltalán nem volt elégedett. "Tisztában vagyok vele, hogy a kritikák helytállóak, megpróbáltam a maximumot nyújtani, de nem sikerült" - mondta.

A 23 éves játékos hozzátette: a 2016-os franciaországi Európa-bajnokságon szeretne kiugró teljesítményt nyújtani, és tervei szerint még két, de lehet hogy három világbajnokságon is ott lehet.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.