Bajnokok Kupája

Nyert a City és a Liverpool is Amerikában

Az angol bajnok City negyedóra alatt háromszor talált be Pittsburgh-ben az olaszok kapujába, akik az Olimpiakosztól korábban 3-0-ra kikaptak.

2014.07.28 09:59MTI
Forrás: youtube.com

A Manchester City 5-1-re kiütötte az AC Milant, a Liverpool pedig 1-0-ra verte az Olimpiakoszt az Egyesült Államokban zajló labdarúgó Bajnokok Kupája vasárnapi játéknapján.

Az angol bajnok City negyedóra alatt háromszor talált be Pittsburgh-ben az olaszok kapujába, akik az Olimpiakosztól korábban 3-0-ra kikaptak. A montenegrói Stevan Jovetic kétszer is eredményes volt.

A B csoport másik meccsén a Liverpool az angol válogatott Raheem Sterling góljával gyűrte le Chicagóban a görögöket, akiknek a kapuját Megyeri Balázs őrizte.

Az A csoportban a Manchester United, az Internazionale, az AS Roma és a címvédő Real Madrid szerepel. A két csoport győztese jövő hétfőn vívja a döntőt Miamiban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.