Labdarúgó NB I

Egygólos, de nagyon értékes újpesti győzelem

Az igen jó erőket felvonultató szombathelyiektől sikerült elhozniuk a három pontot.

2014.07.27 08:04MTI

Az Újpest egygólos győzelmet aratott Szombathelyen a labdarúgó OTP Bank Liga nyitófordulójának szombati játéknapján.

OTP Bank Liga, 1. forduló:
Szombathelyi Haladás-Újpest FC 0-1 (0-0)
Szombathely, 3000 néző, v.: Solymosi

gólszerző: Suljic (83.)

sárga lap: Katona (93.)

Szombathelyi Haladás:
Rózsa - Schimmer, Dvorschák, Devecseri, Katona M. - Nagy O. (Városi, 59.), Iszlai (Jancsó, 70.), Radó, Szakály A., Halmosi - Zamostny (Varga G., a szünetben)

Újpest FC:
Balajcza - Litauszki, Heris, Andrade, Vadász (Nagy J., 66.) - Nagy G., Stanisavljevic, Balogh B., Vasiljevic, Simon K. (Forró, 92.) - Mboma (Suljic, 62.)

Az első félidő helyzet nélkül telt el: a Haladás egyáltalán nem kísérletezett kapura lövéssel, az egy-egy újpesti próbálkozás pedig nem volt veszélyes. Fegyelmezett játék zajlott a pályán, egyik együttes sem tudott a másik fölé kerekedni.

Fordulás után sem változott a mérkőzés képe, jórészt a két 16-os között futballoztak a csapatok, egy-egy távoli lövés ment csak kapu felé. Aztán a hajrában Suljic szép egyéni megmozdulása révén vezetéshez jutott az Újpest, amely ezzel a találattal be is gyűjtötte a három pontot.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.