Szerzősés aláírva

Drogba visszatért régi-új klubjához

"Könnyű döntés volt. Mindenki tudja, milyen különleges kapcsolat fűz ehhez a klubhoz. Mintha hazatértem volna"

2014.07.25 18:37MTI
freedigitalphotos.net/Naypong

Visszatért a Chelsea labdarúgócsapatához Didier Drogba, pénteken egyéves szerződést kötött régi-új klubjával.

A londoni egyesület pénteken jelentette be, hogy sikerült leigazolnia a 36 esztendős elefántcsontparti támadót.

"Könnyű döntés volt. Mindenki tudja, milyen különleges kapcsolat fűz ehhez a klubhoz. Mintha hazatértem volna" - mondta Drogba, aki 2004 és 2012 között tíz trófeát nyert a Chelsea-vel, majd a kínai Sanghaj Senhuába szerződött, legutóbb pedig a török Galatasarayt erősítette.

A 2004-ben a Marseille-től 24 millió fontért megvásárolt Drogba 342 mérkőzésen 157 gólt szerzett a Chelsea-ben, a 2012-es Bajnokok Ligája-fináléban is betalált, majd a büntetőpárbajban a döntő tizenegyest is ő lőtte be.

A Premier League-ben legutóbb harmadik Chelsea augusztus 10-én a Ferencváros ellen lép pályára, akkor avatják fel a magyar klub új stadionját, a Groupama Arénát.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.