Mathieu az FC Barcelonához szerződött

A Barca szerezte meg az alighanem legjobb francia hátvédet

A spanyol bajnoki ezüstérmes katalánok szerdai tájékoztatása szerint a 30 esztendős hátvéd 20 millió euróért, négy évre írt alá.

2014.07.23 13:13MTI
Forrás: youtube.com

A Valenciától az FC Barcelona labdarúgócsapatához szerződött a francia Jeremy Mathieu.

A spanyol bajnoki ezüstérmes katalánok szerdai tájékoztatása szerint a 30 esztendős hátvéd 20 millió euróért, négy évre írt alá. A Barca hetek óta kereste a visszavonult és immár a klub sportmenedzseri részlegénél dolgozó Carles Puyol utódját a hátvédsor közepén.

Mathieu az ötödik nyári érkező a Barcelonánál: korábban Marc-André ter Stegen német (a Borussia Mönchengladbachtól) és Claudio Bravo chilei (a Real Sociedadtól) kapust, továbbá Ivan Rakitic horvát középpályást (a Sevillától) és Luis Suárez uruguayi csatárt (az FC Liverpooltól) igazolta le az egyesület.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.