Irány az újabb kör

Hozta a kötelezőt a Loki - BL-továbbjutás

A gól nélküli első mérkőzés után a Debreceni VSC kedden 2-0-ra legyőzte hazai pályán az északír Cliftonville együttesét, így továbbjutott a labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezőkörének második fordulójából.

2014.07.22 22:24MTI
Fotó: MTI, Czeglédi Zsolt

Nagy iramban kezdte a mérkőzést a magyar bajnok, mely az első három percben három helyzetet dolgozott és hagyott ki, majd a kilencedik percben Volas ziccerben a kapufára fejelt. A jó kezdés után visszavett a Debrecen, próbált nyugodtan építkezni, ám a folytatásban egyre nehezebben törte fel az északír védelmet, ráadásul középpályán több labdavesztés is veszélyes kontrát eredményezett.

A második játékrészt az elsőhöz hasonlóan kezdte a DVSC, ismét helyzetekig jutott, majd kevesebb mint tíz perc után emberelőnybe is került, miután a védők között szépen kiugró Volast a 16-os előtt lerántották. A szabadrúgásból azonnal vezetést szerzett a Debrecen, mely ezt követően kényelmesen futballozva is uralta a meccset, s végül 2-0-ás sikerrel lépett a következő fordulóba.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.