Pech

Elszakadt a térdszalagja a Juventus frissen igazolt csatárának

Térdszalagszakadást szenvedett Alvaro Morata, aki a múlt héten igazolt a Bajnokok Ligája-győztes Real Madridtól az olasz bajnok Juventus labdarúgócsapatához.

2014.07.22 15:45MTI
Forrás: Wikipedia

A torinói klub kedden jelentette be, hogy Morata még a hétfői edzésen ütközött a cserekapus Rubinhóval, és a vizsgálatok alapján a bal térdében elszakadt az egyik szalag, így legalább 50 napot kell kihagynia.

A 21 éves csatár öt évre szóló szerződést írt alá a múlt héten. A Juventus 20 millió eurót (6,2 milliárd forintot) fizetett a Real Madridnak. A megállapodás értelmében ugyanakkor a spanyoloknak opciós joguk van arra, hogy egy vagy két év után 30 millió euróért visszavásárolják a futballistát.

Az olasz bajnokság 2014/15-ös idénye augusztus 30-án rajtol.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.