Nagy dobás volt, fiúk!

Legyőzte Szlovákiát a férfi kosárválogatott

Az augusztusi Európa-bajnoki selejtezőkre készülő magyar férfi kosárlabda-válogatott pénteken felkészülési mérkőzésen legyőzte a szlovák csapatot Kecskeméten.

2014.07.18 22:25MTI
Freedigitalphotos Arvind Balaraman

Stojan Ivkovic szövetségi kapitány együttese - amely csütörtökön szoros meccsen két ponttal kikapott ellenfelétől - a négyből három negyedet megnyert, 14 pontos különbséggel győzött a Messzi István Sportcsarnokban, ahova a nézők ingyenesen mehettek be. A magyarok legjobbja Wittmann Krisztián és Dontay Thomas Jermaine volt egyformán 13 ponttal.

A hat meccsből álló Eb-selejtezősorozat augusztus 10-én kezdődik Portugáliában, a magyarok három hazai találkozójukból az első kettőt Kecskeméten vívják majd.

Eredmény:
Magyarország-Szlovákia 79-65 (27-14, 11-19, 23-17, 18-15)
---------------------------------------------------------

A legjobb magyar dobók: Wittmann 13, Dontay 13, Eilingsfeld 12

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.