Teniszkönyök

Hamburgi tenisztorna - Ferrer és Zverev is az elődöntőben

Az első helyen kiemelt spanyol David Ferrer két sima szettben legyőzte honfitársát, Pablo Andujart pénteken a Hamburgban zajló, 1,2 millió euró (372 millió forint) összdíjazású salakpályás férfi tenisztorna negyeddöntőjében.

2014.07.18 21:25MTI
Forrás: Wikipedia

A hamburgi születésű, tehát hazai közönség előtt szereplő 17 éves Alexander Zverev ugyancsak bejutott a legjobb négy közé, mivel szetthátrányból fordítva búcsúztatta honfitársát, Tobias Kamkét.

A korábbi junior világelső, jelenleg a felnőtt világranglista 285. helyén álló Zverev az első körben a holland Robin Haasét, a másodikban az ötödikként rangsorolt orosz Mihail Juzsnijt, a nyolcaddöntőben pedig a 11. kiemelt kolumbiai Santiago Giraldót búcsúztatta.

Ferrer és Zverev épp egymással játszik majd a fináléba kerülésért.

Eredmények:

negyeddöntő:
------------
Ferrer (spanyol, 1.)-Andujar (spanyol) 6:0, 6:2
Mayer (argentin)-Lajovic (szerb) 6:1, 7:5
Zverev (német)-Kamke (német) 0:6, 7:5, 6:3
Kohlschreiber (német)-Rosol (cseh) 6:4, 6:4

Az elődöntőben: Ferrer-Zverev, Mayer-Kohlschreiber

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.