Megnyitja kapuit a Groupama Aréna

Hétfőtől kaphatók jegyek az FTC-Chelsea stadionavatóra

Hétfőn kezdődik a jegyárusítás a Ferencváros labdarúgócsapatának a Chelsea elleni gálamérkőzésére, amellyel megnyitja kapuit az FTC új stadionja, a Groupama Aréna.

2014.07.11 18:09MTI
freedigitalphotos.net/tungphoto

Az augusztus 20-i találkozóra szerdán 20 óráig csak a bérletesek válthatnak belépőt, ők 30 százalékos kedvezményt kapnak az árból, ha a saját helyükre veszik meg a jegyet.

A kedvezményes jegyek ára az állóhelyekre 6300 forint, a további árengedményes belépők 10 500 és 28 ezer forint közötti összegért válthatók meg. Kedvezmény nélkül az állóhelyekre szóló jegyek 9000 forintba kerülnek, a lelátó további részeire 15 ezer és 40 ezer forint közötti árakon lehet belépőt venni.

A jegyeket csak az új stadionba érvényes szurkolói kártyával lehet megvásárolni. A pénztárak hétfőn 11 órakor nyitnak, utána mindennap 10 és 20 között tartanak nyitva az Üllői út felé eső főpénztárban, valamint lehetőség van online vásárlásra is. A nyitómérkőzésre belépőt váltó szurkolók mindegyike emlékplakettet kap.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.