Hozták a papírformát

Rózsa Csilla és Simmes Alaxander az amatőr golfbajnokság győztesei

A papírformának megfelelően Rózsa Csilla magabiztosan nyerte meg a nők versenyét az 54. magyar amatőr golfbajnokságon Kisorosziban, ahol Simmes Alexander győzött a férfiak között.

2014.07.06 20:16MTI
freedigitalphotos.net/amfroey

A magyar szövetség tájékoztatása szerint Rózsa a háromnapos versenyen remekül játszott, 218 ütéses eredménnyel végzett az élen, s szerezte meg egyben a harmadik magyar amatőr bajnoki címét.

Mögötte 231 ütéssel Vadkerti Adél lett a második, Briglovics Boróka pedig 232 ütéssel a harmadik. A férfiaknál lényegesen nagyobb csata folyt a győzelemért, melyet végül Simmes 226 ütéssel harcolt ki, eggyel megelőzve Szeberényi Mátét. A harmadik helyen a mindössze 14 éves Greff Bálint végzett 230 ütéssel.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.