Brazil nyílt bajnokság

Hosszú Katinka 200 m pillangón is remekelt

Újabb győzelemmel folytatta szereplését Hosszú Katinka a nyílt brazil bajnokságon, Sao Paulóban, ahol csütörtök este a 200 méteres pillangóúszás döntőjében diadalmaskodott.

2014.04.25 11:26MTI

A Vasas világ- és Európa-bajnoknője 2:08:22 perces versenycsúccsal végzett az élen, ezzel egyszersmind a világranglista 10. helye az övé - derült ki a viadal honlapjának beszámolójából.

Hosszú előző nap a 400 m vegyes döntőjében bizonyult a legjobbnak, hétfőn pedig 50 méter gyorson remekelt: egy alkalmi váltó, a Corinthians első embereként 24.89 másodpercet úszott, amivel jócskán megjavította idén januárban, a nizzai nemzetközi versenyen felállított 25.19-es országos csúcsát.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.