Szófia

Magyar bronzérem az ifjúsági ökölvívó-vb-n

Komor László bronzérmet szerzett a +91 kilogrammos kategóriában a Szófiában rendezett ifjúsági ökölvívó-világbajnokságon.

2014.04.24 19:48MTI

A magyar szövetség csütörtöki tájékoztatása szerint a debreceni tehetség az elődöntőig magabiztosan menetelt, ott azonban kikapott a későbbi győztes amerikai Rock Daramnitól, így a harmadik helyen végzett.

A vb egyben a nyári ifjúsági olimpia kvalifikációs versenye is volt. A magyar csapatból Komor mellett - az egyaránt negyeddöntőig jutott - Könnyű Richárd (60 kg) és Tóth Richárd (64 kg) szerezte meg az indulási jogot.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.