Egyenlített

San Antonióban nyert a Dallas

A Dallas Stars magabiztos győzelmet aratott idegenben a San Antonio Spurs ellen az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) rájátszásában, ezzel egyenlített a főcsoport-negyeddöntős párharcban.

2014.04.24 08:49MTI
freedigitalphotos.net/sippakorn

A vendégcsapat tíz mérkőzésből álló nyeretlenségi sorozatot szakított meg aktuális ellenfelével szemben. A Miami Heat másodszor is nyert otthon a Charlotte Bobcats ellen, míg a Portland Trail Blazers Houstonban diadalmaskodott, s alakította ezzel 2-0-ra az állást.

Utóbbi mérkőzésen a győztes együttesben LaMarcus Aldridge megint 40 pont fölé került, a nyitányon elért 46 után a szerdai játéknapon 43-ig jutott. 2009 óta először fordult elő, hogy egy játékos két egymást követő találkozón negyven pontnál többet szerez a rájátszásban.

Rájátszás, főcsoport-negyeddöntő, 2. mérkőzések:

Kelet:
Miami Heat-Charlotte Bobcats 101-97
A párharc állása:
2-0 a Miami javára

Nyugat:
San Antonio Spurs-Dallas Mavericks 92-113
A párharc állása: 1–1
Houston Rockets-Portland Trail Blazers 105-112
A párharc állása: 2-0 a Portland javára

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.