A 19 éves játékost "haza"húzta a szíve

Kiderült, hol játszik tovább a Manchester ifjú titánja

Nem Nagy-Britanniában folytatja, ellenben akár a világbajnokságon is ott lehet már.

2014.04.23 21:25MTI
Forrás: Wikipedia

Adnan Januzaj, a Manchester United tehetséges szélsője úgy döntött, hogy a jövőben a belga labdarúgó-válogatott rendelkezésére áll.

A 19 éves játékos Brüsszelben született, de koszovói-albán családban, s különböző okok miatt több válogatott - az albán, a koszovói, a szerb, a török, és az angol - közül választhatott.

"Megkaptuk a hivatalos megerősítést, hogy Adnan Januzaj a belga válogatott rendelkezésére áll" - közölte Marc Wilmots szövetségi kapitány. Hozzátette, örül, hogy egy ilyen tehetséges játékossal is számolhat.

Januzaj - amennyiben a kapitány meghívja - ott lehet a június 12-én kezdődő brazíliai világbajnokságon, melyen a belga csapat az oroszokkal, a dél-koreaiakkal és az algériaiakkal találkozik a csoportkörben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.