Van bőven feladat...

Scholes segít majd Giggsnek az MU-nál

Giggst David Moyes keddi menesztését követően bízták meg a tréneri feladatok ellátásával a szezon hátralévő négy bajnoki meccsére.

2014.04.23 15:02MTI
Forrás: youtube.com

Többek között Paul Scholes segíti majd Ryan Giggs munkáját a Manchester United labdarúgócsapatánál, amelynél a walesi játékost kedden nevezték ki ideiglenes vezetőedzőnek.

Giggst David Moyes keddi menesztését követően bízták meg a tréneri feladatok ellátásával a szezon hátralévő négy bajnoki meccsére. A 40 éves támadó - aki aktív játékosa az MU keretének - szerdán mutatta be stábját, melynek Scholes mellett másik két korábbi csapattársa, Phil Neville és Nicky Butt a tagja.

A négy fiatal szakember játékosként összesen 2453 meccset játszott a manchesteri együttesben, többek között Bajnokok Ligáját és több bajnokságot is nyertek a csapattal.

Az 51 éves Moyes menesztése már régóta érett, mivel a bajnoki címvédő csapattal nagyon gyengén szerepelt. Vasárnap aztán az együttes 2-0-ra kikapott a tréner korábbi csapatától, az Evertontól, ezzel biztossá vált, hogy 19 év után először nem szerez indulási jogot a Bajnokok Ligájában. Ezek után döntöttek a klub vezetői Moyes elküldéséről.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.