Öttusa-Eb

Öttusa: Székesfehérvár ad otthont az idei kontinensviadalnak

A vívást, a lovaglást és a lövészetekkel kombinált futást a Bregyó-közben januárban átadott új sportközpontban bonyolítják majd le.

2014.04.23 14:21MTI

A Magyar Öttusa Szövetség (MÖSZ) rendezi a sportág idei Európa-bajnokságát, melynek házigazdája Székesfehérvár lesz július 9. és 14. között.

A kontinensviadal helyszínét korábban azért nem jelölte ki az európai szövetség, mert - amint azt Pálvölgyi Miklós szövetségi kapitány az MTI-nek szerdán elmondta -, nem volt elégedett a jelentkezők által kínált körülményekkel.

"Hosszas kapacitálás után úgy döntöttünk, hogy elvállaljuk a rendezést" - fogalmazott a szakvezető, hozzátéve: a magyar szerepvállalás az európai szövetség számára garanciát jelent arra, hogy szép és komoly színvonalú Európa-bajnokságra kerül sor.

A vívást, a lovaglást és a lövészetekkel kombinált futást a Bregyó-közben januárban átadott új sportközpontban bonyolítják majd le, az úszás pedig az onnan pár percre lévő városi uszodában lesz.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.